2011. október 6., csütörtök

Emlékeztetőül...

Sziasztok! 
Ahogy ígértem itt a kis emlékeztető :)
(Eredetileg olyanra akartam mint a vámpírnaplók sorozat elején van, csak nem volt rá időm.
Bocs az esetleges helyesírási hibákért)


Szóval eddig röviden annyi volt hogy Alison elvitte a kocsit, ezért Bella nem tudott mivel hazamenni. Szzerencséjére jött Alice a megmentője és hazafuvarozta. Míg Bella várta hogy csillapodjon az eső, Edward odakintről egy faágról "kukkolta" és később is követte a két lányt a fák árnyékában. Alice Edward nevében is elnézést kért Bellától, amiért Edward a parkolóban olyan gorombán távozott. Bella nem is sejti hogy ennek az illetlenségnek köszönheti az életét. Vagy lehet hogy csak pár órával eltolta az elkerülhetetlent...?


Alison kocsikázni indult miután kicsit feldühítette magát Edward viselkedésén. Tudja hogy valami nincs rendben a fiúval, csak nem tud rájönni hogy vajon mi. A nagy gobdolkodásban teljesen elfeledkezett arról hogy éppen egy mozgó járműben ül, és elütötte a (véletlenül?) arra járó Jacobot. A fiúnak szerencsére semmi baja nem esett, sőt, olyannyira jól volt hogy elhívta Alisont motorozni. Azt viszont elfelejtette említeni hogy  még nincsenek egészem készen. De élvezték a közös munkát egészen addig míg a távolból farkasüvöltés nem hallatszott. Alison nem értette Jacob reakcióját aki meflepően nyugodt maradt holott nem is olyan messze egy vadállt üvöltött. Jacob kénytelen volt elküldeni a lányt. Alison persze ezért kicsit berágott, és valószínűleg egy darabig haragos is marad. Vagy mégsem...?
Otthon mindent elmesélt Bellának. Bella próbált segíteni de Alison nem az a fajta akivel mély beszélgetésekbe lehetne bonyolódni, így úgy döntöttek mindenkinek jobb ha hagyják ezt a "jó-testvérek-megbeszélik-a-bajukat" témát. 


Remélem sikerült visszaemlékezni, és felcsigázni titeket annyira hogy továbbra is hűséges olvasóim maradjatok. 
Köszönöm azt az 5 kommentet az mit kaptam az előző bejegyzéshez és a 20 tetszik piát :) 
Szeretném ha továbbra sem csökkene ezeknek a száma :)




ui. A friss... hát eléggé be vagyok táblázva de a fele már kész :D 
Lehet hogy csaj vasárnap jön, mivel szombaton szüreti bál lesz és én is benne vagyok a fő "attrakcióban" :D


uui: Az új fekivel új dizi is jönni fog :)
Ízelítőnek megmutatom a llendő fejlécet:


(Tudom béna, de ez van.Ezt csináltam az informatika prezentáció helyett xD)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése